Ιωάννα Γεωργαντίδου

Δασκάλα Γιόγκα

Η Ιωάννα Γεωργαντίδου είναι δασκάλα γιόγκα. Κατέχει τον τίτλο “Εκπαιδευτής Γιόγκα για Εγκυμοσύνη” (Prenatal Yoga), τον οποίο της τον προσέφερε το “Yoga Birth Organization” της Μ. Βρετανίας, του οποίου επίσης είναι διεθνές μέλος. Είναι επίσης, κάτοχος των διπλωμάτων “Προετοιμασία Ζευγαριών για τον Τοκετό” (Birth Preparation for Couples, Yoga Birth Org.) και “Βρεφική Γιόγκα και Μασάζ” (Postnatal Yoga Teacher, Yoga Birth Org.). Έχει παρακολουθήσει ποικίλους κύκλους εξειδικευμένων επαγγελματικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό από διακεκριμένους δάσκαλους των B.K.S. Iyengar και Sri T.K.Sribashyam.

Δίδαξε κατά περιόδους σε ιδιωτικές σχόλες γιόγκα και spa-resorts σε Ελλάδα και Κύπρο, σε θεατρικές ομάδες, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλών / Κωφών και στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, με το οποίο συνεργάζεται σε μόνιμη βάση.

Έχει παρουσιάσει εργασίες της σε σειρά συνεδρίων της “Ελληνικής Μαιευτικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας”, στο “Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών & Μαιευτών”, καθώς και στο “Επιστημονικό Νοσηλευτικό Συνέδριο Ιδιωτικού Τομέα Υγείας”. Έχει εκδώσει άρθρα σχετικά με τη γιόγκα και τη γιόγκα στην εγκυμοσύνη, σε περιοδικά και στο www.myyogaonline.com .

Η Ιωάννα Γεωργαντίδου από το 1998 ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία της γιόγκα και έως σήμερα μαθητεύει στην σχολή της Στέλλας Ουζούνη-Μπάστα και στην ομάδα του Sri.T.K. Sribashyam στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με τον χειρουργό γυναικολόγο – μαιευτήρα Γιάννη Μουζάλα για περισσότερα από 10 χρόνια.