Επικοινωνία

Φόρμα επικοινωνίας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού είτε μέσω της φόρμας που ακολουθεί, είτε τηλεφωνικώς. Η συνεργάτιδά μας Κρύστα Χαραλαμποπούλου, υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης του ιατρείου, θα φροντίσει να επικοινωνήσει με εσάς ώστε να επιβεβαιώσετε την ακριβή ώρα & ημέρα.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Η διεύθυνση email σας (απαραίτητο)

  Το κινητό σας

  Θέμα του μηνύματος

  Το μήνυμά σας

  Το γυναικολογικό ιατρείο ΓΕΝΝΗΣΗ εφαρμόζει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε.

  Για τη διαδικασία κατά την οποία ο χρήστης κλείνει ραντεβού με τον γιατρό Γιάννη Μουζάλα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είναι αναγκαίο για όσους συμπληρώνουν αυτή τη φόρμα να μας διαθέσουν τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο, email, κινητό τηλέφωνο, θέμα του μηνύματος, το μήνυμα.

  Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προβούμε σε καμία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών, ούτε θα τα διαβιβάσουμε σε τρίτους. Δεσμευόμαστε δε ότι θα τα διασφαλίσουμε.

  Τα προσωπικά δεδομένα όσων συμπληρώνουν τη φόρμα επικοινωνίας στο mouzalas.gr θα παραμείνουν στο αρχείο του γιατρού Γιάννη Μουζάλα και της γραμματείας τού «ΓΕΝΝΗΣΗ» ως απόρρητα και δεν θα δημοσιευτούν ποτέ και για κανέναν λόγο σε τρίτους ή δημοσίως. Η αρχειοθέτησή τους γίνεται στο πλαίσιο διατήρησης ιατρικού ιστορικού όπως είναι αναγκαίο να έχει κάθε γιατρός.

  Ωράριο ιατρείου

  Ημέρες Ώρες
  Δευτέρα 17:00 – 21:00
  Τρίτη Κατόπιν ραντεβού
  Τετάρτη 17:00 – 21:00
  Πέμπτη Κατόπιν ραντεβού
  Παρασκευή 17:00 – 21:00

  Πού είμαστε

  Διεύθυνση: Eλ. Βενιζέλου 55
  17123 Νέα Σμύρνη
  Τηλ./Fax: 210 93 48 655
  210 93 41 760
  E-mail: gennisi@mouzalas.gr