Η φιλοσοφία μας

filosofia_mouzalas-gennisi-1

Το ιατρείο “ΓΕΝΝΗΣΗ” δημιουργήθηκε για να παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη, σφαιρική φροντίδα και βοήθεια στην έγκυο γυναίκα και στους δικούς της, από την αρχή της εγκυμοσύνης ως τον τοκετό και τους πρώτους σημαντικούς και δύσκολους μήνες στο σπίτι.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια μητέρας-παιδιού. Αυτή εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεχή και συνεπή ιατρική παρακολούθηση και την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων ιατρικών μεθόδων και τεχνολογικών εξελίξεων.

Ο τοκετός δεν είναι γεγονός μιας ημέρας. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την προετοιμασία της εγκύου και του συντρόφου της.

  • Η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια. Προσπαθούμε να αναδείξουμε την υγιή και φυσική μορφή της. Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός και είναι δικός της!
  • Η γέννηση ενός παιδιού είναι η γέννηση μιας οικογένειας. Ενθαρρύνουμε, καλωσορίζουμε και βοηθάμε τους συντρόφους των γυναικών να συμμετάσχουν στη γέννηση του παιδιού τους.
  • Υποστηρίζουμε τον φυσιολογικό τοκετό, εφόσον δεν υπάρχει επιστημονική αντένδειξη. Δημιουργούμε μαζί με την έγκυο ένα σχέδιο εγκυμοσύνης και τοκετού που παίρνει σοβαρά υπ’ όψιν τις επιθυμίες της, και μαζί το υλοποιούμε.
  • Στο πλαίσιο του φυσικού-φυσιολογικού τοκετού, προωθούμε τον φυσιολογικό τοκετό, τον τοκετό σε νερό και τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική.

                                                                                                                  Γιάννης Μουζάλας
                                                                             χειρουργός γυναικολόγος – μαιευτήρας