Λένα Κομποθανάση

Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια

Η Λένα Κομποθανάση είναι μαία-ψυχοπροφυλάκτρια, απόφοιτη του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει 15ετή εμπειρία ως μαία, ενώ έχει συνεργαστεί με μαιευτήρες-γυναικολόγους στα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας.

Από το 2006 συνεργάζεται αποκλειστικά με τον μαιευτήρα, χειρουργό-γυναικολόγο Γιάννη Μουζάλα και προωθούν από κοινού τον φυσιολογικό – φυσικό τοκετό. Ως βασική συνεργάτιδα στο ιατρείο “ΓΕΝΝΗΣΗ”, η Λένα Κομποθανάση συντονίζει τις ομάδες ψυχοσωματικής υποστήριξης των εγκύων και των λεχώνων. Επαγγελματική και επιστημονική προτεραιότητα της αποτελεί η επαφή της εγκύου με το σώμα της, αλλά και η παροχή της δυνατότητας η κάθε γυναίκα να γεννήσει με τον τρόπο που αυτή έχει ονειρευτεί (στο πλαίσιο του εφικτού και ιατρικά σωστού).

Καθώς η μαιευτική αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια της ζωής της, η Λένα Κομποθανάση ενισχύει συστηματικά τις γνώσεις και την εμπειρία της με συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων για τον Φυσιολογικό Τοκετό, την Ψυχοπροφυλακτική της εγκύου, την Υποστήριξη της ζωής του νεογνού, τον Θηλασμό κ.ά.