Γυναικολογικές εξετάσεις

Ένα κλασικό γυναικολογικό ιατρείο με σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες αποτελεί το ιατρείο “ΓΕΝΝΗΣΗ” του χειρουργού γυναικολόγου-μαιευτήρα Γιάννη Μουζάλα. Εδώ εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα γυναικολογικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τη γυναίκα (πολυκυστικές ωοθήκες, αμμηνόρροια, ανωμαλίες στην έμμηνο ρύση, ενδομητρίωση, ινομυώματα κ.ά).

Για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες η γυναίκα χρειάζεται κάποια γυναικολογική χειρουργική επέμβαση, ο Γιάννης Μουζάλας συνεργάζεται με τις κλινικές της Αθήνας ΛΗΤΩ και ΙΑΣΩ.

Παράλληλα συνεργάζεται με πολύ σημαντικούς γιατρούς, γνωστούς για το επιστημονικό έργο και την εμπειρία τους.

Τεστ ΠΑΠ

Είναι μια απλή εξέταση κατά την οποία ο γυναικολόγος εξετάζει τον τράχηλο της μήτρας για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν πιθανές μεταβολές στα κύτταρα που δεν οφείλονται σε ορμονικές αλλαγές ή στην ηλικία.

Κολποσκόπηση

Κολποσκόπηση είναι η επισκόπηση του δέρματος και των βλεννογόνων του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας, με τη χρήση κολποσκοπίου. Το κολποσκόπιο είναι μικροσκόπιο χαμηλής ισχύος, που παρέχει πολύ δυνατό φωτισμό και πολλαπλές μεγεθύνσεις.

Πρόληψη και φροντίδα

Φιλοσοφία του Γιάννη Μουζάλα είναι η πρόληψη, καθώς η πρόληψη μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας. Η σωστή πρόληψη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την συνεχή ενημέρωση. Στο ΓΕΝΝΗΣΗ συχνά πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ επιστημονικά σεμινάρια σε γυναίκες που παρακολουθούνται στο ιατρείο, αλλά και σε εκείνες που δεν παρακολουθούνται σε αυτό, σχετικά με ποικίλα γυναικολογικά ζητήματα (π.χ. ιός HPV).

Τι προσφέρουμε

Προγράμματα εγκυμοσύνης

Προγράμματα εγκυμοσύνης

Η σωματική και ψυχολογική προετοιμασία της...

Περισσότερα
Ψυχολογική υποστήριξη

Ψυχολογική υποστήριξη

Μέσα από ομαδικές συναντήσεις Ψυχολογικής Στήριξης...

Περισσότερα
Γυναικολογικές εξετάσεις

Γυναικολογικές εξετάσεις

Ένα κλασικό γυναικολογικό ιατρείο με σύγχρονες τεχνολογικές...

Περισσότερα
Σεμινάρια

Σεμινάρια

Τα σεμινάρια εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ στο...

Περισσότερα
Ομάδες λοχείας

Ομάδες λοχείας

Όταν το μωρό έρθει στο σπίτι...

Περισσότερα
Μαθήματα θηλασμού

Μαθήματα θηλασμού

Ενημέρωση, εκπαίδευση και προετοιμασία των νέων μητέρων στον...

Περισσότερα