Σεμινάρια

Τα σεμινάρια εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ στο ιατρείο “ΓΕΝΝΗΣΗ”. Απευθύνονται στις εγκύους και λεχώνες που παρακολουθούνται από τον χειρουργό γυναικολόγο και μαιευτήρα Γιάννη Μουζάλα και διοργανώνονται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Διατροφή στην εγκυμοσύνη-Τρώγοντας για δύο

Η διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να γεμίζει την έγκυο χαρά και ικανοποίηση -όχι άγχος ή στέρηση. Στο σεμινάριο “Διατροφή στην εγκυμοσύνη-Τρώγοντας για δύο” δίνονται αναλυτικές και διαδραστικές πληροφορίες σχετικά με την διατροφή στην εγκυμοσύνη. Επίσης, προσεγγίζονται από ψυχολογικής πλευράς η έννοια της πείνας και της “λαχτάρας” για συγκεκριμένες τροφές, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Λοχεία, το 4o Τρίμηνο

To 4o τρίμηνο είναι εξαιρετικά σημαντικό τρίμηνο, για το οποίο ελάχιστες νέες μητέρες έχουν προετοιμαστεί επαρκώς. Στη διάρκεια του σεμιναρίου “Λοχεία: το 4ο Τρίμηνο” αναλύονται επαρκώς αυτές οι αλλαγές, οδηγώντας τις εγκύους σε μια βαθύτερη κατανόηση της περιόδου που ακολουθεί. Επίσης, δίνονται προτάσεις για την καλύτερη προσαρμογή της νέας μητέρας στη νέα πραγματικότητα, καθώς και τρόπους διατήρησης τόσο της καλής και λειτουργικής σχέσης με τον εαυτό της, όσο και με το μωρό, τον σύντροφο, αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της.

Το σεξ στην εγκυμοσύνη

Στη διάρκεια του σεμιναρίου “Το σεξ στην εγκυμοσύνη” αναλύονται τόσο από βιολογικής, όσο και ψυχολογικής πλευράς, οι ιδιαιτερότητες της περιόδου της εγκυμοσύνης αναφορικά με α) τη σεξουαλικότητα και β) το σεξ και τις πρακτικές του. Κυρίαρχος στόχος είναι η κατανόηση, η απενεχοποίηση και η ενθάρρυνση της διατήρησης της ενεργούς σεξουαλικής ζωής στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα για τα Σεμινάρια Εγκυμοσύνης.

Τι προσφέρουμε

Προγράμματα εγκυμοσύνης

Προγράμματα εγκυμοσύνης

Η σωματική και ψυχολογική προετοιμασία της...

Περισσότερα
Ψυχολογική υποστήριξη

Ψυχολογική υποστήριξη

Μέσα από ομαδικές συναντήσεις Ψυχολογικής Στήριξης...

Περισσότερα
Γυναικολογικές εξετάσεις

Γυναικολογικές εξετάσεις

Ένα κλασικό γυναικολογικό ιατρείο με σύγχρονες τεχνολογικές...

Περισσότερα
Σεμινάρια

Σεμινάρια

Τα σεμινάρια εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ στο...

Περισσότερα
Ομάδες λοχείας

Ομάδες λοχείας

Όταν το μωρό έρθει στο σπίτι...

Περισσότερα
Μαθήματα θηλασμού

Μαθήματα θηλασμού

Ενημέρωση, εκπαίδευση και προετοιμασία των νέων μητέρων στον...

Περισσότερα